Over Beautyat30.nl

Over Beautyat30.nl

Je bent 30 of ouder, je wil er goed & verzorgd uit zien, maar je wil ‘s ochtends niet té veel tijd kwijt zijn aan bijv. het op doen van je make-up. Je zoekt naar de juiste producten, die makkelijk in het gebruik zijn, fijn aanvoelen en de hele dag blijven zitten. Het is fijn als de producten enigszins betaalbaar zijn, maar je wil best meer betalen als het een goed product is. Je wil ook niet te veel producten gebruiken. Herkenbaar? Dan ben je bij Beautyat30.nl aan het juiste adres. Via deze blog deel ik allerlei ervaringen uit het leven van een werkende 30+’er met je; van beauty, fashion, lifestyle, kids t/m food en interieur.

Bij het online zoeken naar ervaringen van anderen vrouwen met bepaalde producten & diensten, kwam ik vooral blogs & websites tegen van jonge meiden (zeg tussen de 16 en 21 jaar oud). Als vrouw van 30+ heb je soms toch andere wensen en heb je andere behoeften. Je hebt waarschijnlijk een druk leven (baan, kinderen, sociaal actief) en daar past een bepaalde leefstijl bij. Tijd om elke ochtend bijv. een uur aan je make-up te besteden, heb je niet.

Daarom ben ik speciaal voor deze vrouwen over mijn ervaringen gaan schrijven. Ik deel ze via deze blog met je. Hoe handig is dat? Zo weet je zeker dat de producten die je koopt of dat restaurant waar je wil gaan eten, ook écht aansluiten bij je wensen. Natuurlijk zijn we eerlijk; we benoemen zowel de minder fijne als de goede eigenschappen. Hopelijk doe je hier ook inspiratie op voor de mooiste spulletjes.

Heb je tips voor Beautyat30.nl? Bepaalde producten die je gebruikt of in huis hebt waarvan andere vrouwen het bestaan zouden moeten weten? Laat het zeker weten, hier vind je onze contactgegevens.

Liefs,
Monique