Review | Revolution Aqua Priming Base

Revolution Aqua Priming Base 2

Cijfer: 8,4 | Laatst was ik bij een Etos in een nabijgelegen dorp, waar ze een heel mooi schap aan Revolution producten hadden. Zo mooi uitgestalt ziet het merk er mooier uit dan zoals ik gewend was. Even snel er doorheen gekeken; mijn oog viel op deze priming spray, de Revolution Aqua Priming Base. Ik hou van primers in sprayvorm omdat deze snel op te brengen zijn. Revolution staat bekend om de gunstige prijsstelling; deze spray kost slechts €6,49 (100 ml) en was dus zeker het proberen waard!

Het gebruik van een primer is één van de belangrijkste onderdelen als je wil dat je makeup lang blijft zitten. In mijn eerdere blog vind je meer informatie over primers in het algemeen.

Dit zegt Makeup Revolution London zelf

De Makeup Revolution Aqua Priming Base zou een lichte primer spray zijn die je de perfecte basis bied als voorbereiding op je makeup. Het bestaat uit makkelijk absorbeerbaar water dat is verrijkt met multi-vitaminen voor een optimale verzorging van je gezichtshuid. Deze spray zou je huid urenlang hydrateren en zou je teint revitaliseren. Het zou dus een lichtgewicht all-in-one spray zijn, die erg geschikt is voor de gemengde en vettige huid.

Revolution Aqua Priming Base 1

Mijn bevindingen

  • Mooie flacon, niets op aan te merken. Prima formaat zodat deze ook makkelijk mee te nemen is.
  • Je hoeft maar enkele keren te sprayen om je gehele gezicht te bedekken met de primer.
  • Deze priming spray voelt redelijk nat aan, maar dat is op zich wel logisch omdat er wel een laagje moet achterblijven op je gezicht.
  • Het snel drogen valt wat tegen; ik vind dat het best even duurt. Ik breng de spray wel aan nadat ik dagcreme heb opgebracht, dus misschien dat het daardoor komt. Even plannen dus dat je hem wat eerder op sprayt, even iets anders doet, en dan verder gaat met je makeup.
  • Na het intrekken voelt mijn huid zacht aan en is duidelijk geprimed, prima dus.
  • Mijn foundation laat zich prima opbrengen, zonder te mengen met de primer.
  • Mijn gehele makeup ziet er uiteindelijk smooth uit, geen vlekjes of droge plekjes.
  • Lijkt niet uit te drogen, mijn huid voelt de gehele dag zoals ik gewend ben.
  • Mijn make-up blijft gedurende de dag goed zitten.
  • Bevat geen zonnebescherming, dat is jammer.

Conclusie over Revolution Aqua Priming Base

Een goed product voor een nog betere prijs! Ik vind deze primer wat betreft werking heel goed te vergelijken met de primers van duurdere merken. Deze komt zeker in mijn lijstje van favorieten te staan. Mede omdat mijn make-up er langer door blijft zitten, mijn huid niet uitdroogt én het een spray is die makkelijk aan te brengen is. Enig minpuntje is het feit dat het niet heel snel droogt, maar met een beetje planning in je ochtendritueel is dat geen probleem.

Liefs,
Monique

 

 

Ook iets voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.