Review | Max Factor Colour Elixir Lipstick Pearl Maron

Max Factor Colour Elixir Lipstick Pearl Maron

Cijfer: 7,2 | Tijd voor een nieuwe lipstick! Helaas zijn een paar huidige gesneuveld door onze dochters, die er zelf mee aan de slag zijn gegaan. Toch een beetje jammer.. Mijn oog viel op de Max Factor Colour Elixir Lipstick in de kleur Pearl Maron. In het verleden heb ik vaker lipsticks van Max Factor gebruikt; voor de prijs vaak best redelijk maar qua houdbaarheid niet altijd het beste. Benieuwd naar deze Colour Elixir Lipstick!

Ik heb voor de kleur Pearl Maron gekozen omdat ik dit de mooiste, rustige, roze tint vond. Ik houd van roze/rode lipstick, maar dan de meer alledaagse kleuren (niet te heftig).

Max Factor Colour Elixir Lipstick Pearl Maron 1

Mijn bevindingen

Over de verpakking van de Max Factor Colour Elixir Lipstick Pearl Maron kan ik niet heel veel zeggen, anders dat deze in lijn is met alle producten van Max Factor. Niet bijzonder elegant, maar gewoon prima. Persoonlijk vind ik goud wel mooi voor lipstick houders, mooier dan zilver.

  • Ik heb de lipstick aangebracht vanaf de stick. Ik lees dat Max Factor beschrijft dat je deze het beste met een kwastje aan kunt brengen, en dan tussen de laagjes ook nog moet poederen. Voor mijn ochtendritueel is dat te omslachtig dus ik breng hem gewoon direct vanaf de stick aan op mijn lippen.
  • Voelt direct zacht aan op mijn lippen en geeft makkelijk en veel kleur af.
  • Na het opbrengen (dat eenvoudig gaat) zien mijn lippen er prachtig uit.
  • Mooie en volle kleur.
  • De lipstick bevat een beetje glans, dus een lipgloss aanbrengen is niet meer nodig.
  • Deze Max Factor Colour Elixir Lipstick blijft helaas niet super lang zitten. Na een uurtje of 5 is de meeste kleur wel verdwenen, maar op zich is dat niet slecht.
  • Nog een laagje opbrengen gedurende de dag is geen probleem. Dat kan prima met deze lipstick.
  • Pas op met kusjes geven, want deze lipstick geeft wel af op de wangen van je kinderen 😉

Max Factor Colour Elixir Lipstick Pearl Maron 2

Conclusie over Max Factor Colour Elixir Lipstick Pearl Maron

Een lipstick die een mooie en volle kleur af geeft en heerlijk aanvoelt op je lippen. Ik denk erg geschikt voor mensen die snel droge lippen hebben, of bijv. bij kouder weer. Wil je dat een lipstick de hele dag blijft zitten? Dan zul je voor een andere lipstick moeten gaan, bijvoorbeeld voor deze van Pupa Milano. Is bijsmeren gedurende de dag geen probleem? Dan heb je hier een mooie lipstick aan voor een goede prijs.

Liefs,
Monique

Ook iets voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.